Thursday, July 14, 2011

aku rindu kat korang..T_T

rindu sangat time dulu2..

time kite semua tak payah nak komited pada something..

time semua tak dek orang yang berlainan jantina untuk di lebihkan..

time kite rasa kite boleh tangkap gambar dekat mane2 pun..

time kite boleh jumpe hari2..

time kite boleh mesej tanpa cakap bye..

time kite boleh duduk sebelah and senyum same2 macam ade benda yang lucu..

time kite boleh makan same2 duduk satu meja and gelak macam x ingat dunia..

time kite rase nak buat gile2 kite..

time kite rase hari2 nak mesej hari2 nak call same2 sebab banyak benda nak cerita..

time kite semua memang tak busy pada something..

time kite semua hanya ada kita..




rindu sangat time tu..tapi macam mane nak dapat balik time tu sebab benda2 tu kan time dulu2..tak pe la..even aku sorang je yang ingat pasal dulu2,even aku sorang je yang rindu kat korang tu pun dah besh bagi aku..

aku selalu bayangkan macam mane kalau kite semua dah ade family sendiri..mesti lagila tak de macam time dulu2..haih..T_T

pada kawan2..aku memang rindu korang..kalau free mesejla aku..bukan aku taknak mesej korang,aku selalu taip mesej untuk say hai and tibe2 aku delete balik sebab aku tau korang selalu busy jadi aku taknak mesej aku menyemak kan otak korang and terpakse bazirkan mase untuk balas mesej aku..jadi aku tunggu la mesej korang..mesej je..aku bile2 free utk korang..


daaa~~

2 comments:

cLah said...

Gmah,rindu jgk waktu dulu!
aah, kt semua memang xkn dapat jd mcm2 dulu.bcoz kt semua membesar dan melalui fasa kehidupan yg baru..
but i realy want u to noe dat..
kt pon miss saat2 dlu.tp semua org da ade komitmen,yg pentg frenship kt still strong in my heart..

despite less calling, and less messaging,
juz rmmber dat we love you.n may dis frenship last forever..sayng kamu <3
ukhwah fillah:)

haffiszattul nur akmar Samsudin said...

imah.

aku rindu kau meh.
rindu sgt2.


mase berlalu ngan pantas kn?


>.<