Tuesday, August 10, 2010

ape yg besh n xbesh bile pensyarah tahu name kite???

Salam...hi semua...
1st nak cakap selamat puase penuh pada Ramadhan kali nih...
buat amalan byk2 k..^_^

ok..point aku kali nih nak cakap pasal ape yg besh n xbesh bile pensyarah tau name korang...
aku list kan kat bwh nih k..

yang besh n bahagianye..^_^

  1. seronok sebab pensyarah 2 akan tumpu kat kite byk skit dari orang lain..n name kite die akan sebut je setiap kali dalam clas.
  2. kalo jumpe tgh jalan die akan tegur name korang...xbangga ker hah???ingt senang pensyarah nak kenal pelajar die..bukan 3org..kdg2 beratus tau...kembang la muka 2 skit..lalala..
  3. konon2 dapatla markah tinggi skit utk final nnt...2 pun kalo korang selalu pegi menempek muka kat bilik die..opppsss!
  4. kalo korang bodek2 skit untung2 dapat tau hint2 soalan final tau...kan besh 2..
yang tak besh n rase hidup macam dah musnah..T_T
  1. setiap kali clas die korang kena jawab soalan..belom sempat die tgk senarai name die dah teringat name korang lantas memanggil korang tanpa segan silu..kira macam get ready dah siap latihan yg die bg..mampuih la korang kalo tak siap..tadah telinga jela..lalala..
  2. setiap test korang kena dapat at least B+..kalo tak malu oh..depan clas name korang+markah korang die sebut..untung2 die panggil korang kat bilik die n kena tadah telinga lagi..bukan ape..nak korang jadi lebih usaha skit walaupun rase termusnah diri kena 'motivasi'..heehehehe,,
  3. kalo korang tak concerntrate dalam clas a.k.a TIDO memang tak selamat la..sampai klas sebelah name korang berkumandang..macam azan plak kan..hehehe..
  4. kena sentiasa nampak baik sebab bile2 mase je idup bleh musnah..die bile2 mase je bleh kurangkan markah korang tanpa notis 24jam..tak tipu!..
itu jela yang aku bleh kongsi..maybe korang ader yg lebih dasyat lagi..=p..ape2 pun hormatla pensyarah korang..kalo die marah 2 tandanye sayang even die xkenal pun sape kite nih..jumpe tepi jalan sure2 pandang sipi pun tak..tapi die yg bg ilmu utk kite..belajar kerana Allah..tu paling penting..

notakaki:down sebab kena tegur..T_T
done!

1 comment:

cIk JanNah said...

salam singgah.

my xperience kalo lec kenal kita? gosh dlo tyme stdy leh dkatakan most my lec kenal I sbb I dajal sket. hehe. best ble diorg kenal. x best ble lau x pg class diorg tahu. nak suh mmber sign atndence pon x lepas. siap kene ngumpat kt class tyme i x dtg..haha siot jer lec 2. I igt pai skunk

:)