Saturday, October 23, 2010

Jangan lupe saya ye..

Salam...
entry nih utk kawan2 baik aku(macam byk beno kawan baik aku)..=p..


saya tahu kite dah jauh..dah tak leh nak jumpe selalu..
tak leh nak makan aiskrim same2..tak leh nak ngumpat..tak leh nak ngorat abg bola(nih buat dgn kwn pmpuan je)..tak leh nak gelak2 same2..
kamu bz..saya bz..kamu tak dek mase saya pun macam tu jugak...bak kate mak saya,masa tak tunggu kite..kite kena kejar mase..kalo tak kite manusia yang rugi..


mak saya cakap..kawan biar ramai..tapi bg saya kawan biar sikit tp berkualiti..

sebab kawan yang berkualiti akan selalu ader dalam doa saya..akan sentiasa saya ingat..

kadang2 saya fikir..mane kawan2 saya yang janji dengan saya akan ader dengan saya dalam susah dan senang saya..mane kawan yang cakap bile saya nangis akan ader tepi saya dan nangis sekali dengan saya...mane kawan yang akan cakap semuanya akan ok bile saya ader masalah..


tapi saya tahu..masa tak izinkan kamu duduk nangis skali dengan saya..masa jugak cakap bisik2 dengan saya..masa cakap,bagi kamu masa utk hidup kamu yang lain..hidup kamu bukan aada saya saje..hehehe


jadi kawan2 baik saya..Sila jangan lupe sy ye..T_T
walaupun saya duduk jauh dari kamu..walaupun kite jumpe setahun sekali je..walaupun saya nyanyuk bile tua nanti..sila ingatkan saya kamu kawan baik saya..
sebab saya akan ingat balik walaupun boleh kena parkinson plak...wek2...


done!

3 comments:

Laila said...

syahdunye entri..sungguh.berkwan tak perlu beribu asal yg sedikit tu berkualiti..setuju sgt.btw sy tak pernah lupe kamu..cumee....kamu dah beri jawapannya...:D

cLah said...

gmah..i'll nvr forget u dear.
always in my mind..but mcm kamu kate..mase x mengizinkn nak gembire2 bertemu selalu mcm dlu. isk :(

yah.btol itu..mmg xdpt ngs same2..
tp..ape2 prob.u noe i can b ur ears kn:) juz drop a call eit ^^

insyaAllah our frenship will last until akhirat.amin..
bertemu dan berpisah krn Allah..
uhibbuki fillah..take care mondo!

<3 loves!

Rasshuwan Aeh said...

gmh! ;) sory kalau kite ade terlupa kt kamu ke even kwn2 yg lain pun. insyaAllah if ada anything boleh ngontact2 ya? take care gmh.