Sunday, December 6, 2009

s@LahkaH AKU???

Salam..hyep..
jam menunjukkan pukul 0419..
imah!!!ko xtido lg ker???haih!
di pagi yang hening dan teramat bosan ni aku memang tibe2 terkeluar idea nak tulih sesuatu..
err...actually bukan la hasil tulisan aku sgt..juz copy n paste je..
cye la cakap aku yang suci ini..hahaha...

aku nih bukan la kipas susah mati band korea n jepun sangat..sedangkan band2 kat Malaysia pun aku xamik tau sangat..*betape kolotnye aku nih*
tp aku ter kipas xberapa susah nak mati sangat kat satu band korea nih..


~SUPER JUNIOR~

korang kenal tak band nih??aku mule2 tak kenal pun..tapi sejak aku dengar lagu Sorry Sorry aku suka tengok diorang menari..lagi satu aku impress gile tengok diorang punye group nih..bersatu gile kot..dah macam kumpulan nasyid Rabbani...dahla hensem2(nih salah satu sebab aku minat diorang)..lepas tu menari..perghhh!memang xsehebat Rain tapi cool bebeh!
tak caye??kejap lagi aku bagi korang tengok video clip diorang..


nih sedikit cerita tentang diorang..

Super Junior (슈퍼주니어; sering digaya sebagai SUPERJUNIOR) yang kadang kalanya digelar SJ atau SuJu (슈주) merupakan sebuah kumpulan boy band dengan 13 orang ahli yang berasal dari Seoul, Korea Selatan. Ahli-ahli Super Junior ialah Leeteuk (ketua), Heechul, Han Geng, Yesung, Kang-in, Shindong. Sungmin, EunHyuk, DongHae, Siwon, Ryeowook, Kibum dan Kyuhyun. Di antara ahli-ahli Super Junior, terdapat seorang ahli yang berasal dari China yang terpilih melalui ujibakat di China yang dikendali oleh SM Entertainment pada tahun 2001 iaitu Han Geng. Pada mulanya Super Junior hanya mempunyai 12 orang ahli dan seorang ahli ditambah (KyuHyun) menjadikan jumlahnya 13 orang pada 23 Mei 2006..

tapi dalam ramai2 mesti ade satu pilihan kalbu ku..hahaha..mestila kan..nak minat sume mati la aku..macam diorang boleh minat aku balik plak kan..
takpe la aku sekadar minat jer..aku suke tgk die nih senyum..
sebab lain???tak dek kot..hahahah..

SIWON PENSEDEKAH SENYUMAN

Real Name: Choi Si Won (최시원)
Tarikh lahir: 10 Februari 1987
Tinggi: 183 cm
Berat: 65 kg
Darah: B
Hobbies & Spesialisasi: tidur, menonton filem(alert!!hobi kami same..hehehe)
Pendidikan: Hyun Dae High School, INHA University (Physical Education Jabatan Seni)
Horoscope: Aquarius
Kebiasaan: melakukan gerakan tangan ketika bercakap
Pekerjaan :penyanyi, penari, pelakon, model
salahkah aku meminati die???tak kan???hehhee...
ko nih imah..minat la ustaz ker..nih SIWON yang ko minat..
eh2..aku ader minat ustaz gak..nanti aku tangkap gambar die..aku mintak biodata die..pehtu aku letak kat blog nih k..
tp cam gedik gile..xmau la..hahahha...
okla..tu jer untuk kali nih..
kepada sesiapa yang meminati artis cukupla sekadar meminati..
xbaik puja2 orang 2..macam syirik dah..melainkan korang bukan Islam..ikut suka ati korang la..
memang hiburan tu bukannya baik tapi kalau sekadar menghiburkan hati maybe ok skit kot..hehehe..jangan marah eh..
KLIP VIDEO SORRY SORRY-SUPER JUNIOR(klik web ini)
Hidup adalah gabungan antara bahagia dan derita. Ia adalah menguji keteguhan iman seseorang. Malangnya bagi mereka yg hanya mengikut kehendak hati tidak sanggup menerima penderitaan
chioww~~



2 comments:

cLah said...

weh..siwon kt ske jgk..bolehla kt bermadu kasehh..hihi

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

comey kn..
hehehe