Friday, July 2, 2010

adik2..mulakan dari bawah..=p

Salam...aku yang sedang merenung ke lappy dengan mata yg kabur ala2 lebam nih memang terkejut lepas tengok facebook adik aku sorang nih..
tertengok2 terintai2 la kawan die..sume cun2 ensem2..hui..aku terpikir2 advance gile diorang nih..kalo tulis kat wall pun ayat dasyat2..gamba toksah cakap la..ngalahkan model.memang mantap gile..hehehe..adik aku 2 baru darjah 6..dpt!!=_='


teringat zaman aku sekolah dulu..macam dah tua sangat plak aku nih..hee~~..

time darjah2 nih mane de komputer..nak merase pegang pun..haih..memang satu nikmat kalau dapat..masuk sekolah menengah pun tak reti ape lagi..pegi clas komputer main dgn member di sebalik komputer2 yg ader..bukan mlas tp xrajin je..


bile dah masuk form4,cikgu aku soh buat email,katenye senang nnt..email 2 jgk la aku gune smpai sikalang tau..dpt x hint?aku nih setia...hahaha..

alih2 member2 aku ajak join laman sosial segala nih la..

der..gua mane layan sume nih..nak cari member pemalas nak gaban..nih nak soh join..
disebabkan aku sahabat setia aku pun join..mule2 friendster..



lame dah xjenguk..@_@

lepas 2 kwn2 aku ajak join myspace plak..katenye advance skit dari friendster..aku pun join la..xnk kecik kan ati kwn..=p


hee~

lepas abih matrik baru aku buat facebook..umur aku time 2 20thun..sebab bg aku facebook nih utk org dewasa..*xnak sebut tua*..jadi aku membuat keputusan join FB..tapi aku xtua lagi la..hee~..
aku terpikir..teknologi memang merubah zaman kan2???sekarang budak 4thun pun reti bukak laptop..

notakaki:adik2 jenguk2 la myspace ker friendster ke...cian diorang..T_T

done!

3 comments:

DuniakuAbstrak said...

FB utk org TUA..lalalalala

hanis aleeya said...

dewasa ke, mama? Ahaha...

[tulis komen sambil usha2 barang2 tak masuk beg lagik. malam ni dah nak balik Arau dah.. deii..]

humaira said...

myspace+friendster b0san giler lah...
xyah join p0n xpe,PakCik MS+FSTER xmrh pon..keh3