Thursday, June 17, 2010

blurr banyak2 sampai pitam!

Salam..
jarum panjang jam tunjuk pukul12 n jarum pendek pukul3..gile aku tak tido lagi..

esok pagi kena dengar jeritan maut dari mak aku la gayenye..




tetibe rase nak letak pocoyo..


memang biase aku tido lewat2 macam nih..tapi bukan sebab insomnia(btol ker)..
tapi aku meneliti apekebenda nuffnag and function2 die..

jenuh dah aku pegi dari satu blog ke satu artikel..aku still blurr pasal benda 2..

bukan la nak kate xtahu langsung..tapi aku nak tau ape kepentingan nuffnag 2..


bak kate pepatah..dah bodoh sombong pulak 2..memang tak teringin nak tanye sape2 pun pasal
benda 2..yang aku tau benda 2 utk tambah duit poket aku..2je..


tapi penting sangat ker benda 2?bukan niat nak hina ke ape ke sebabnye macam bertimbun2
blog pasti ader nuffnag 2 terselit kat celah2 kehidupan blog manusia 2..


pernah satu hari housemate aku cakap
buat ape ader blog tapi takdek nuffnag..
yeke??tapi insan suci macam aku nih still malas gile nak letak...

bukan berlagak or konon2 byk duit tapi memang la tak tahu nak guna macam mane..


wawawa!T_T..


notakaki:saye memang tak tahu dan blurr..@_@


done!

3 comments:

princeduyong said...

sama la kita...blur

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
tak tahu pasal nuffy ye?
letak saja iklan nuffy tu pada blog kemudian awak pergi blog orang lain, klik nuffy.

menda ni boleh buat duit tau.
cuma perlu tempoh yg pjng.


jom ikut blog lucu Balqis.

hanis aleeya said...

eit! housemate mana yang cakap tu??

[not me kan? lalala...]

nak kte ajarkan?