Wednesday, June 30, 2010

aigo! perangai aku tak kewanitaan macam wanita lain..

Salam satu dunia..bertemu lagi kita dalam rancangan sembang soksek2..mari dekat mari rapat..aww!aku dah ngalahkan sheila rusli time die ajak orang tengok die goreng telur dadar 2..heran jugak aku..ramai gile tertarik dengan ajakan die padahal tipu la diorang tak reti goreng telur dadar..hurm...yela die kan perempuan..artis plak 2..tak kan orang tak nak tgk die masak telur dadar 2..jatuh r maruah die...heee...

erk!aku sebenarnye bukan nak cite pasal sheila rusli or telur dadar die yg nmpak besh dlm tv 2 tapi aku nak list kn perangai2 aku yg kurg kewanitaan..aku mls sebut perangai cam laki..kang jatuh hukum aku kena tutup aurat dengan diri aku sendiri..kan ke parah 2..hee~

satu: aku nih org yang tak suka shopping..memang la pelik sebab pmpuan mane yang tak suke shopping..aku la pmpuan 2 kiranye aku pelik la ye??tink2!!!
aku jenis tak berkira pasal baju ke seluar ke..semenjak aku menjadi tanggungjawab mak ayah aku memang diorang jela yg belikan semua barang2 aku..hee~

dua: jadi disebabkan aku tak suke shopping,aku paling pantang tunggu orang bershopping..adoi..lomah lutut eden..setakat kena tunggu setengah jam aku bleh bersabar lagi..tapi kalo dah dari satu tempat ke tempat yg lain dok membelek je menggelegak la hati aku yg suci nih..letih mak jdnye nyah ooiii!!!

tiga: aku boleh join bapak aku jerit2 time bola masuk gol..kdg2 aku yg terlebih2..hee..tp tu dulu la..sejak meningkat matang nih aku dah jarang jerit2..nak jerit pun dalam hati je..cumil kn?heheh..

empat: aku mandi tak lame..3 4 minit cukupla..kawan2 aku cukup heran macam mane aku mandi sekejap gile..aku pun heran..sebab aku rase aku dah cukup lame dalam bilik air 2..siap boleh abih dua or tiga lagu aku nynyi..hurm..pelik2..

lima: aku suka gile pakai seluar..suka sangat2..sebab bagi aku senang..nak menapak bapak besar pun boleh..nak sepak terajang peragut pun boleh jgak..hee..tp nih pun dulu2..sejak 2 3 tahun yg lepas aku dah berjinak2 menceburkan diri dalam arena berbaju kurung nih..


^_^

walaubagaimanapun..bilamana aku dilahirkan sebagai perempuan aku nih tetap perempuan..kena maki skit terus meleleh..kena puji sikit cam nak runtuh jantung aku..nampak laki hensem kaki dah longlai..nak cakap dengan laki tunduk2 lagi..heheheh...jadi aku bangga utk menjadi wanita selepas ini..lalala...

done!

2 comments:

zati said...

weeee, kita same dalam nombor satu tu, seriously memang TAK SUKA sangattttt shopping

Hapiz Rahman said...

anda tetap wanita.. :)