Friday, June 18, 2010

untuk tatapan bakal suami i..wee~~~

Salam..
entry kali nih i tujukan utk bakal suami i..even i sendiri xtahu pun sape orangnye...hahaha..

biarla i nak sengal2 skit sebab i memang p0y0 nyah!

lagipun i takot i tak ingat nak bgtau u bile da right time 2 sampai..so nanti kite refer entry nih eh u..


khas utk my future husband..i mulakan dengan Bismillah k..^_^


MyEm0.Com i nak u tau yg i nih tak boleh nak romantik2..i geli..tapi i nak u yg romantik..i janji tak mintak lebih..i just nak u tahu nyanyi lagu I'M YOURS or lagu2 CNBLUE,tahu main gitar macam JASON MARZ or macam CNBLUE..tak banyak kan i mintak?dua je..


MyEm0.Com next..my mom dah cakap semua anak2 die mesti buat kenduri kahwin dekat rumah..my mom tak nak dekat dewan or hotel..mesti u nak cakap my mom kampung kan?u nak dengar yg lagi kampung?my mom nak kite pakai songket 4 our wedding nnt..so i sebagai anak yg solehah dan takot nak derhaka i kena ikut..u syg i kan??paham2 k..tapi tak pe..untuk belah u buat la grand2 tapi tak mau usik duit i..wek!


MyEm0.Com u tau i suke sangat pegi pantai..tapi i tak suke mandi manda..nanti orang nampak aurat i..jadi i just nak duduk and dengar u nyanyi lagu yg besh2 sambil main gitar..u practise tau dari sekarang...kalo tak i nangis guling kat tepi pantai 2..kalo orang tanye i kenapa i cakap u dera i..nak?


MyEm0.Com i tak nak pembantu rumah tau..i nak jage rumah kite same2 dengan u..i tak nak kite jadi pemalas..lagipun i tak nak orang lain jaga u..tu kan tanggungjawab i..swit kan i nih??jangan risau..ramai lagi orang nak bg gaji dekat pembantu rumah..
one thing..i taknak semua keje i yg buat..kite buat same2 k..kalo u nak duduk bace paper or terjerit2 tengok bola and at the same time i kena kemas rumah,i tarik telinga u or i potong astro rumah kite..up 2 u..=p

MyEm0.Com i nak u bimbing i..kalau boleh hari2 kita solat jemaah..i tak nak u tinggal solat jumaat sekalipun..kalo u tinggal i sepak2 u sampai ke masjid..biarla i nampak kejam dengan u janji tanggungjawab u dengan Allah dilaksanakan..double swit eh?


MyEm0.Com i nak u dengan i makan suap2 bila kita free..tu kan sunnah Rasulullah..jalan pegang tangan..u tinggal i dekat belakang i tinggal u terus..


MyEm0.Com last..i nak u sayang i selagi mana kita hidup..kita tak boleh semati tapi i nak sehidup dengan u..i nak macam mane u sayang i before kawin dan akan bertambah lepas kawin..^_^



kalau la ini u..=p

notakaki:perangai gedik aku memang tahap maksimas dah nih..harap maaf kepada mereka yg nak muntah or dah muntah berkilo2..wee~

done!

11 comments:

princeduyong said...

semoga dapat dicari..

humaira said...

ouuhhhh s0 sweet!!!
suke ak!!

DuniakuAbstrak said...

hahaha..xpe aku sokong ko semoga bakal laki ko faham semua tu

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

humaira:swit kan..kalo ader org laki cm2 kn..hehehe..

duniakuabstrak:aku pun harap..doa2 kn..hee~~

DUNIA.INI.INDAH said...

hahaha.

ok2. if i tau u punye pakwe nnt,
i swuh dia tgk blog u ok?

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

ok2..tlg suruh..
sebab tkot i xingt k..lalala..

::m!SS edURA hanUM:: said...

wahhh dah siap list awal2 yer
bagus...bagus =)
blh jadi guide pada bakal husband u

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

heee~~

Laila said...

sweeeeeettt...lalala~

cLah said...

fewwit gmah..syarat2 menyunting anda.

tp kn..bkl suami tuh kt rase cam dah nmpk2 jer muke die kat bygn mate kt.
kalo btol ngan km..alololo..triple switla!
hehe

insyaAllah..wanita yg baiik dgn llaki yg baik.
so..to be fair.
same2 berubah ke arh yg baik eit.
d rest..only Allah know best.
gud luk mncri psgn sedunia n akhirat.:)

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

awww!maceh clah..
err..sape yg kat bygn mte kmu 2??slh2 2..hehehe..