Friday, June 18, 2010

budak kacamata!

Salam..
ini bukanla entry utk mengingati band budak kacamata ataupun ingin berkongsi lirik lagu popular band tersebut kerana tuan badan belog nih sendirik tak kenal pada band tersebut..

Almaklumlah daku bukan lahir pada zaman2 kejiwangan yang teramat menonjol..hee~~


Pada tarikh yang aku sendiri tak berape nak ingat..aku pegi klinik..aku sebenarnye dah naik muak+loya+memang tak tahan nak muntah pegi klinik..dah macam klinik tu tempat lepak aku jer..heheheh..Allah sayang aku lebih kot..=p


Sakit kepala memang dah lame gile aku kena..sejak duduk dekat negeri paling panas memang lagi kuat sakit kepala aku..tiap minggu mesti kena..bile tanya doctor senang je jawabnyer..


doctor:awak ader pakai spek?

aku insan suci:spek?
doctor:spek or kacamata..pakai tak?
aku insan suci:pakai..tapi time dalam clas je..
doctor:oh..time lain awak buta ker?
aku insan suci:hah?
doctor:pada mereka yang rabun kenala selalu pakai spek..kena sedar diri..
aku insan suci:=_='


dush!hambik ko sebijik kena dengan dot2..lebam hati aku dengar ape dot2 cakap..hahaha..

tu jela konklusi pada sakit kepala aku nih..




tak tanpa or tanpa?

notakaki:aku tak suka pakai spek!!!
done!

5 comments:

Izzlin said...

pakai lens la.. kalau ada duit lebih gi buat rawatan laser

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

takotla pakai lens..aku nih xreti..hehehe..

hanis aleeya said...

eih, "lambat" bangun hari ni?? haha.. agak2 la cik kak kul 2 tulis entri.. ahaha.. deii..

jgn marah..

DuniakuAbstrak said...

aku pon x ske pakai spek..(--")

sape ade mata lebih..bleh tlg derma kat aku?

lan said...

hehe....pakai ke x same je.hehe
tetap comei...