Tuesday, June 15, 2010

sakit dihari kenduri..

Salam..
weekend lepas memang ramai gile yang buat kenduri kawin..

sorang sepupu aku pun baru jer kawin last weekend..Alhamdulillah..

aku dengan sepupu aku yg xpernah bertego sape..serius..boleh aku kira seumur idup nih aku sembang dengan die berape kali..^^..


besh gile sebab semua sepupu2 aku ader..semue??erm..xsebenarnye..ader la skit2 yg munculkan muke..
lagipun aku jenis xrapat sangat dengan sepupu..
ader sikit2 je yg rpat..




sedara belah ayah

yg xbesh nyer aku sakit time kenduri 2..
nak jadikan cite stat sakit sebab bersin je..last2 trus kna asma..

cian aku..orang seronok2 minum air bandung aku xdpt nk minum..

hari ahad pg klinik sebab tak tahan sangt..

kena bebel lagi dgn doctor..haih!nasib badan kn..

sape suruh kecik2 tak nak jage kesihatan..




huk2!

ape2 pun aku hepy sebab sorang lagi sepupu aku dah kawin..bab kate umi aku sekarang nih zaman sepupu aku je kawin..

notakaki:anda bila lagi??


done!

2 comments:

Emilia Emira said...

bez nye tgk org kawen..
hr tuh my kezen kawen..xdpt blk pn..
sob3

aZizUd-Din's d@ughtEr!! said...

besh kan?
rase cantik je tgk diorg..
jangan cedih2..
^_^